Friday, October 23, 2009

Lista e Kandidateve për Asamble Komunale01.Haki Jashari DR. Bartës i listës


02.Fatmir Berbatovci Sociolog


03.Rifadije Paloja Gj.Shqipe


04.Sali Grajqefci Ekonomist


05.Enver Hashani Prof. Kimis


06.Mirvete Haxholli Politologe ,master në Mardhënje Ndërkombëtare


07.Kadri Thaqi Arsmimëtar


08.Sami Haziri


09.Hateme Behrami Mr.Prof.Matematikës


10.Selatini Hashani Biznismen


11.Ragip Krasniqi Siguri


12.Zarife Behluli


13.Xhafer Gashi Siguri Profesionale dhe Afarist


14.Burim Gërguri Plitolog.Akademi Diplomatik dhe Marëdhënje Ndërkombëtare


15.Teuta Berisha Ekonomiste


16.Agim Miftari Ekonomist


17.Nexhmedin Krasniqi Ekonomist


18.Shkurta Kurshumliu Juriste


19.Sabri Grajqefci ing.Elektros


20.Emin Fazliu


21.Hazbije Tërbunja


22.Sali Luta


23.Bujar Mjeku ing.Makinerisë