Wednesday, November 12, 2008

Kuvendi i Zgjedhor

Me 08.11.2008 u mbajte Kuvendi Zgjedhor i AAK-se dega ne Kastriot
Kryetari i Ri i deges u rizgjedh z.Enver Gashi dhe Këshilli Drejtues nga 30 Delegatë

Kryetar i Degës z.Enver Gashi
Nënkryetar I z.Haki Jashari
Nenkryetar II znj.Rifadije PALOJA
Nënkryetar III. z.Sali GRAJQEFCI
Sekretari i Përgjithshum z.Burim GËRURI