Monday, May 06, 2013

Alenca Per Obiliq.

Ne kuvendin e VI zgjedhor rizgjedhet kryetari i deges z.Enver Gashi 

Wednesday, January 30, 2013

Vendim :

Në garën e brendëshme për kandidatë për kryetar dege janë;

1.Enver GASHI
2.Mirvete HAXHOLLI
3.Sali GRAJQEVCI

Duke Ju deshiruare gare te mbare dhe suksese te tre kandidatve për Kryetar.

Formohen Grupi Kordinues për mbarëvajtejn e punimeve të nëndegeve.

Fatmir Bebatovci Kordiantor
Alban Krasniqi
Zara Behluli
Nexhmendin Krasniqi
Sami Haziri

Caktohen edhe oraret e takimeve të nëndegeve .

Sunday, January 27, 2013

Pamje nga Punimet e Kuvendeve Rinore te ARK-së,në fshatinë Dardhishtë

Friday, October 23, 2009

Lista e Kandidateve për Asamble Komunale01.Haki Jashari DR. Bartës i listës


02.Fatmir Berbatovci Sociolog


03.Rifadije Paloja Gj.Shqipe


04.Sali Grajqefci Ekonomist


05.Enver Hashani Prof. Kimis


06.Mirvete Haxholli Politologe ,master në Mardhënje Ndërkombëtare


07.Kadri Thaqi Arsmimëtar


08.Sami Haziri


09.Hateme Behrami Mr.Prof.Matematikës


10.Selatini Hashani Biznismen


11.Ragip Krasniqi Siguri


12.Zarife Behluli


13.Xhafer Gashi Siguri Profesionale dhe Afarist


14.Burim Gërguri Plitolog.Akademi Diplomatik dhe Marëdhënje Ndërkombëtare


15.Teuta Berisha Ekonomiste


16.Agim Miftari Ekonomist


17.Nexhmedin Krasniqi Ekonomist


18.Shkurta Kurshumliu Juriste


19.Sabri Grajqefci ing.Elektros


20.Emin Fazliu


21.Hazbije Tërbunja


22.Sali Luta


23.Bujar Mjeku ing.Makinerisë
Moto e Fushatës për Kastriotin

Kjo Moto do të na percjell këtë fushatë elektorale 2009

Friday, September 11, 2009

Formohet Shtabi Zgjedhor i Degës

Shef i Shtabit Zgjedhor z.Burim Gërguri me bashkëpunëtor
Shef i politikave strategjike z.Haki Jashari
Fatmir Berbatofci
Mirevete Haxholli
Selatin Hashani
Rifadije Paloja

Caktohet Kandidati per Kryetar Komune

Dega e AAK per Kastriot caktoj kandidatin për Kryetar Komune z.Enver Gashi i cili njëkosishte edhe Kryetari i Degës per Kastriotin.

z.Gashi ishte edhe në vitin 2007 kandidate per Kryetare Komune ku ne ato zgjedhje arrtiti 15% te votave pa ndonje aktivitet te madhe sepse ishte viti i tij i pare ne politike aktive ne AAK.