Wednesday, January 30, 2013

Vendim :

Në garën e brendëshme për kandidatë për kryetar dege janë;

1.Enver GASHI
2.Mirvete HAXHOLLI
3.Sali GRAJQEVCI

Duke Ju deshiruare gare te mbare dhe suksese te tre kandidatve për Kryetar.

Formohen Grupi Kordinues për mbarëvajtejn e punimeve të nëndegeve.

Fatmir Bebatovci Kordiantor
Alban Krasniqi
Zara Behluli
Nexhmendin Krasniqi
Sami Haziri

Caktohen edhe oraret e takimeve të nëndegeve .

Sunday, January 27, 2013

Pamje nga Punimet e Kuvendeve Rinore te ARK-së,në fshatinë Dardhishtë